Koerierservice

Geachte aanvragers,

U kunt altijd tijdens uw afspraak bij ons Visumcentrum voor koerier bezorging kiezen.

Als koerier bezorging tijdens uw afspraak niet gekozen was en u later van gedachten bent veranderd, kunt u deze service ook altijd later bij ons bestellen. 

Deze service mag besteld worden alleen nadat u alle documenten bij Visumcetrum heeft ingediend. 

Koeriersaflevering vindt plaats binnen 1-2 werkdagen nadat wij uw documenten van het Consulaat hebben ontvangen en nadat de respectieve betaling voor koerierslevering (27 Euro per paspoort) is door u betaald.

 

Aanwijzing om koerierservice te bestellen:

 

1. Vul het "Koerier formulier" in

Je kunt het Hier downloaden. Vul het in voor elke aanvrager die koeriersaflevering wil bestellen. Stuur het ingevulde formulier a.u.b. samen met Screenshot van de betaling naar ons e-mailadres: helpline@russiavisacentre.nl (zie Stap 3).

[collapse]

2. Betaal de verzendkosten

Alle aanvragers worden verzocht de betaling voor de koeriersdienst te doen. Het bedrag is 27 Euro per paspoort. Als u koeriersaflevering voor meer dan één paspoort wilt regelen, is het noodzakelijk om de betaling voor elke aanvrager te doen. De betaling moet via bankoverschrijving worden gedaan.

Geef uw Voornaam en Achternaam op in het “Omschrijving” zodat wij uw betaling kunnen zien.

Als u meer dan één koerierslevering wilt best ellen, geeft u a.u.b. alle Voornamen en Acternamen op in het “Omschrijving” tijdens bankoverschrijving.

 

BEDRIJFSNAAM

IBAN

TRAVELCO B.V.

NL62 ABNA 0865 7483 06

[collapse]

3. Stuur betalingsbevestiging op (screenshot van uw betaling)

Alle aanvragers worden verzocht om hun betalingsbevestiging (screenshot) op te sturen naar ons e-mailadres: helpline@russiavisacentre.nl.

Geef uw Voornaam en Achternaam op in het onderwerp van de e-mail zodat we de betaling zo snel mogelijk kunnen volgen. Als u meer dan één koerierslevering heeft besteld, vermeld dan alle Voornamen en Achternamen van de aanvragers in de e-mail.

Belangrijk! Vergeet niet om het door u ingevulde Koerier formulier aan uw e-mail toe te voegen (zie stap 1).

[collapse]

Houd er rekening mee dat uw koerierservice bestelling niet verwerkt gaat worden totdat alle vereiste documenten door ons hebben ontvangen (zie Stap 1 en 3) en totdat de juiste kosten voor koerierservice aan het Visumcentrum zijn betaald.